Caroline Peckham, Susanne Valenti: Ruthless Fae (angol)

Sorozat: Zodiac Academy (2.)
Műfaj: high fantasy, romantikus, regény
Megjelenés éve: 2019
Kiadó: Magánkiadás
Oldalszám: 476
Értékelése Molyon: 90%

They tried to break us.
They almost did.
But we're not going anywhere.

The Celestial Heirs think the stars are on their side. But they don't know what's coming. We have to be smart. Fighting them one on one isn't an option so we have to be stealthy. Remaining under the radar won't be easy, but if we pull it off, they'll never suspect our involvement when their lives start falling apart.

Besides, they've already taken us to the brink of hell, what more can they really do?

**THIS IS NOT REVERSE HAREM**

This is a paranormal academy bully romance and forbidden teacher romance. Suitable for Upper YA/NA readers who are fans of Shunned, Cruel Magic and Supernatural Academy.

"He kissed me like he wasn't allowed to kiss me, but if he didn't he'd die."

"We’d been humiliated, belittled, abused and beaten. But not broken. We were made of stronger stuff than that."

"Iron is made stronger in the hottest part of the fire, Seth. You didn't break me, you forged me.”

Értékelésem:
Egyszerűen szerelmese vagyok ennek a sorozatnak és imádom az érzést, hogy szinte véget nem érő a történet (vagy legalábbis még igen messze az utolsó kötet), mert a kiegészítő részeket is beleszámolva már több, mint 9 könyv jelent meg. A Zodiac Academy története olyan világba vezet el, amit sosem tudnék megunni, mert nem csak, hogy mindig szolgáltat valami izgalmat, veszélyt, sötét mágiát, de a szerelmi szálakat sem hívnám elhanyagolhatónak.
Instagram: @koffertzitzah

Darcy és Tory egyre mélyebbre merülnek a Fae társadalom hétköznapjaiba, s nem hagyják, hogy a kezdeti nehézségek után eltapossák őket. Ők nem két átlagos lány, akik egyik napról a másikra farkasok közé csöppennek és sikítva elmenekülnek, hanem a Savage King lányai, a trón jogos örökösei, akik eddig sem arról voltak híresek, hogy kesztyűs kézzel bántak volna ellenségeikkel. Így hát az első rész lesújtó vége után főnixként térnek vissza hamvaikból, és kamatostul adnak vissza mindent, amit elszenvedtek a többi örököstől. Ez a könyv főleg erről szól, tehát továbbra is az akadémia falain belül maradunk, de szó sincs arról, hogy unalmasan telnének a hétköznapok. Nem pusztán Darius, Caleb, Max és Seth tetteinek megtorlásán van a hangsúly, de tovább fokozódik a szexuális feszültség is, ami Darcy és Orion, valamint Tory és Darius között húzódik, s alig várom, mikor fog végre minden úgy beteljesülni, ahogy az meg van írva a csillagokban (vagyis remélem, hogy meg van írva). A két írónő tökéletesen ért ahhoz, hogy folyamatosan, apró adagokban tüzelje az olvasó kíváncsiságát: adjon is valamit, ami előrelendít, de közben mégse elégítse ki teljesen a vágyainkat. S pont ez visz minket tovább, hogy egyre csak olvassuk és olvassuk a könyvet, mert egyszerre vágyakozunk a vég után és egyszerre akarjuk a lehető legtovább nyújtani ezt a csodálatos utazást. Ehhez pedig tehetség kell, azt el kell ismerni.

A két főszereplő, Tory és Darcy az eddiginél még jobban a szívem közelébe kerültek - ha volt még erre esély egyáltalán -, és ORION... ISTENEM ORION. Valahogy ő az, aki egyszerre fájdítja és melengeti meg a szívemet leginkább, és akire a legnagyobb mértékben kíváncsi vagyok, bár azért úgy érzem, a legendás négyes is tartogat még érdekes fejleményeket. Az biztos, hogy nem volt rossz ötlet az ő szemszögüket is megmutatni, mert ezen a módon beláthattunk az életüket övező köd mögé, s olyan dolgokat érthettünk meg, amik sokáig talán még Tory és Darcy előtt is rejtve maradnak majd.

Azt már most tudom, hogy a Zodiac Academy kiemelt helyet foglal el a kedvenc sorozataim között, s ezt az élményt nehéz lesz felülmúlnia idén bármelyik olvasmányomnak (bár azért Kelly St.Clare Vérkötelék sorozatának élménye még erősen él bennem). De az fix, hogy nem csak digitális formában, hanem hús-vér valójában is a polcomra kerül majd az összes kötet, mert nem csak egyszeri olvasmányként könyvelem el őket, az teljesen biztos.

Értékelés: 5/5

Olvasd el a sorozat további részeinek értékelését itt. 

Ha tetszett a bejegyzés: iratkozz fel, kövess Facebookon,  Molyon vagy Instagramon. :

További bejegyzések, értékelések:

Megjegyzések