Kate Stewart: Exodus

Sorozat: The Ravenhood (2.)
Műfaj: dark romance, erotikus, new adult, romantikus, regény
Eredeti cím: Exodus
Megjelenés éve: 2023
Kiadó: Rainy days
Oldalszám: 550
Értékelése Molyon: 91%

„Azt ​tettem, amit a tolvajok: elloptalak”

Cecilia Horner unalmas évre számított, de ez lett élete legizgalmasabb nyara, miután megismerte a helyi rosszfiúkat, Seant és Dominicot, és a kapcsolatuk sokkal veszélyesebb fordulatot vett…

De elkábul a felismerésre, hogy a két fiú a Ravenhood titkos társaság tagja, amelynek élén egy Franciának nevezett férfi áll, aki nem szeretné, ha Cecilia az emberei vagy a küldetése közelébe férkőzne…

Ceciliának minden oka megvan rá, hogy gyűlölje, de a szerelmet csak egy hajszál választja el a gyűlölettől. És ha a Triple Fallsban eltöltött idő megtanította Ceciliát valamire, akkor az az, hogy nagyon is hajlandó ezt a vékony határvonalat átlépni..

Kate Stewart „Ravenhood” trilógiája elvarázsolta a TikTok közönségét világszerte.

A merész, szexi, romantikus, korunkba átültetett Robin Hood-történet lélegzetelállító fordulatai és elsöprő érzelmei magával ragadnak, és nem eresztenek.

Ez a szokatlan, és tabudöntögető szerelmi történet mindvégig töretlen izgalmat ígér, rejtélyekkel, szexiséggel, függőséget okozó rosszfiúkkal, akcióval és ÉRZELMEK SOKASÁGÁVAL.

"Ha elmész, utánad megyek. Ha meggondolod magad, elérem, hogy újra meggondold magad. Minden egyes nap olyan keményen fogok küzdeni érted, hogy soha ne kérdőjelezd meg azt, hogy a megfelelő döntést hoztad."

"Bár a kettőnk kapcsolata haragból, megvetésből és árulásból született, ez a vonzódás mindig is jelen volt. És a vonzódás ködén keresztül mindig is ismerősek voltunk egymás számára."

"Életemben először a mélyvízben vagyok, és egyáltalán nem akarom elrúgni magam sehonnan; nem akarok mást, csak megfulladni… az ellenségemben. Ő az út. Az egyetlen út."

Értékelésem:
A Ravenhood története folytatódik: a sorozat második kötetében elsöprő szerelemben, drámai jelenetekben és még az előzőnél is nagyobb érzelmi megrázkódtatásban lehet része annak, aki elég erősnek gondolja magát ahhoz, hogy újra belevesse magát Cecelia és a fiúk veszélyes táncába.

Ceceliának fogalma sincs róla, kinek a haragját vívta ki azzal, hogy nem képes teljesen elengedi a nyáron történteket, de mikor belép az életébe a Francia, a saját bőrén tapasztalhatja meg, hogy milyen hatalmas erővel játszadozott mindeddig. Tobias nem csak az alfahímek mintapéldánya, de a Ravenhood testvériség vezetője is, akinek egyetlen egy célja van: megsemmisíteni Roman Hornert, Cecelia apját, s vele együtt mindent, amit birtokol. Cecelia és Tobias között csak úgy izzik a gyűlölettől fűtött vágy, ami mellett egyiküknek sem könnyű elmenni, s nem sok időbe telik, mire mindketten felismerik, hogy gyűlölet és szerelem között nem is húzódik akkora szakadék, mint ahogy elsőre gondolnák.

Instagram: @koffertzitzah
A két fiú - Dominic és Sean - a velejéig megváltoztatták Ceceliát, s ezt ha akarná, se tudná kitörölni a szívéből, csakúgy, ahogy a jelleméből sem, ugyanis már nem az a naiv, fogalmatlan kislány, akivel az első könyv kezdetén találkozhattunk. Még mindig érződik rajta az az idegesítő makacsság, ami korábban is jellemezte őt, de most már van benne valami több, valami mélyebb, ami által sokkal tudatosabban alakítja az életét. Nem mondom, hogy a kedvenc női főszereplőm lett, de határozottan felnézek rá és tisztelem is, főleg azok után, ahogy a történet második felében megjelenik. Végre színre lép az a nő, akire az első rész kezdetén is számítottam volna, ám teljesen megértem, miért kellett erre ennyi időt várni, s most büszkén figyeltem, ahogy egy olyan erős jelenséggé válik, aki nem csak ahhoz nőtt fel, hogy megbirkózzon a Ravenhood férfi tagjaival és az őket övező halálos játszmákkal, hanem felül is kerekedjen rajtuk.

Az Exodus minden fejezete olyan izgalmat tartogat, amit egyszerre vágysz és félsz olvasni, hiszen sosem tudhatod, milyen fordulatot vesz a cselekmény, s ki és hogyan töri össze a szíved. Még abban sem lehetsz biztos, hogy a dolgok jól végződnek, hiszen ez nem egy rózsaszín lányregény, hanem maga a feneketlen mélység. Szenvedély, szerelem, hűség, árulás, fülledt erotika - mindent megkaphatsz, amit csak akarsz, és ehhez nem kell mást tenned, mit hagynod, hogy a te szíved is megdobbanjon a megtestesült ördögért. Azonban vigyázz: a legnagyobb magasságokból lehet a legcsúfosabban lezuhanni, a kérdés csak az, hogy megérik-e mindazok a boldog pillanatok, amiket aztán szinte biztosan sötét órák követnek.

(Megsúgom a választ: igen, határozottan megéri!)

Értékelés: 5/5

Olvasd el a sorozat további részeinek értékelését itt.

Ha tetszett a bejegyzés: iratkozz fel, kövess Facebookon,  Molyon vagy Instagramon. :

További bejegyzések, értékelések:

Megjegyzések