L.J.Shen: Scandalous - A Néma

Sorozat: Sinners of Saint (3.)
Műfaj: new adult, dark romance, erotikus, regény
Eredeti cím: Scandalous
Megjelenés éve: 2021
Oldalszám: 456
Értékelése Molyon: 91%

ÖSSZE FOGJA TÖRNI A SZÍVEMET…

Jó okkal nevezik úgy, hogy A Néma. Kemény, rideg és számító. Ritkán szólal meg. Amikor megteszi, csöpög a hangja a megvetéstől. Amikor megteszi, a szavai nem nekem szólnak. Amikor megteszi, összeszorul a gyomrom, és a feje tetejére áll az egész világom.

Harminchárom éves.

Én tizennyolc.

Egyedülálló apuka és az apám üzlettársa.

Az ő szemében én csak egy gyerek vagyok, és az ellensége lánya. Érzelmileg elérhetetlen. Én viszont… tele vagyok érzelmekkel. Olyan érzelmekkel, amiket elvileg nem lenne szabad táplálnom iránta.

Trent Rexroth össze fogja törni a szívemet. Nem elég, hogy ott van az írás a falon. Ráadásul még a lelkembe is belevésődött. Ennek ellenére nem vagyok képes távol maradni tőle. A botrány az utolsó dolog, amire a családomnak szüksége lenne. Mi azonban mégis botránnyal fogunk szolgálni nekik. Ó, lenyűgözően kaotikus lesz…

ÉLVEZD MINDEN SORÁT!

"Trent annyira…férfi volt.Nem mintha Viciousre, Deanre és Jamiere ez nem lett volna igaz. Ők is férfiak voltak – ahogy az emeletet benépesítő emberek nyolcvan százaléka is az volt. Viszont egyedül Trent Rexroth nézett ki elég elgyötörtnek és komolynak ahhoz, hogy képes legyen végigmenni a világ összes hídján, és fel is égetni mindet maga mögött parttól partig, hogy megszerezhesse azt, amit akart."

Értékelésem:
A Sinners of Saint sorozat 3. kötetét kevésbé sorolnám a Rázós könyvek kategóriába, úgyhogy kezdem sejteni, hogy ezt a megnevezést inkább az első rész miatt érdemelte ki, ami méltó is a címre. Ez egyébként egyáltalán nem hátrány, ugyanakkora lelkesedéssel kezdtem bele A Néma olvasásába is, amekkorával az előző két történetnek is nekiindultam.
Instagram: @koffertzitzah

Végre esélyt kapunk arra, hogy találkozzunk a híres Trent Rextroth-szal, akiről eddig elvétve hallhattunk egy-két elejtett információt. Természetesen ő sem kevésbé bűvöli el az olvasóközönséget, mint Dean és Vicious, de nekem még mindig a legutóbbi az abszolút favorit. Trent bármennyire is kemény férfi, minden női szív megolvad, ha látja, ahogy a kislányával bánik, és ahogy mindent megtesz azért, hogy jó apja lehessen. Edie sem semmi, aki első ránézésre mindent képvisel, amit egy lázadó korszakot átélő tinédzser jelent (lop, csal, hazudik), ám ahogy az lenni szokott, ő sem az, akinek elsőnek gondolnánk. Féltve őrzött titkait csak kevesek számára tárja fel, s elszántan küzd azért, hogy édesanyját - amennyire csak lehet - egyben tartsa, s megóvja apja kegyelmet nem ismerő tetteitől. Trent és Edie teljesen más személyiséggel rendelkezik, de egyvalami mindkettejükben közös: megvédik azokat, akiket szeretnek, s akik a legfontosabbak számukra a világon. Ez az, amit felfedeznek egymásban, s ami által az összes markáns különbség egy idő után már nem is látszik akkora problémának: például, hogy Trent már a harmincas éveit tapossa, Edie pedig vele szemben még csak 18 éves.

Izgalmas volt figyelni, ahogy két ennyire más ember magabiztossága és bátorsága találkozik, s a kezdeti ellenszenvből végül szoros szövetség alakul ki. A köztük dúló érzelmek néhol parázslanak, néhol tűzként tombolnak, néhol pedig összefacsarják és megtöltik szeretettel az ember szívét. Társadalmi, korbeli különbségeket söpörnek el, s csak azzal foglalkoznak, ami igazán fontos érték az életben.

Ahogy az a hasonló könyvekben lenni szokott, itt is van némi izgalom, ami látszatra nagy port kavar, de valójában eléggé kiszámítható, mi fog történni. Úgy éreztem, ez a könyv már kissé klisésebb, mint az első kettő, követi a romantikus könyvek mindig bevált forgatókönyvét. Ennél valamivel többre számítottam, de abszolút nem volt rossz olvasmány. Azoknak ajánlom, akik valami könnyedebbet keresnek, de mégsem a nagyon nyálas kategóriára vágynak. Lássuk be, Vicioust nem lehet felülmúlni, de azért még van egy kis reményem Bane-ben...

Értékelés: 5/4,5

Olvasd el a sorozat további részeinek értékelését itt. 

Ha tetszett a bejegyzés: iratkozz fel, kövess Facebookon,  Molyon vagy Instagramon. :

További bejegyzések, értékelések:

Megjegyzések