Ruby Saw: Vacsora kilenc főre

Sorozat: Álomfogó (4.)
Műfaj: romantikus, humoros, novella
Megjelenés éve: 2021
Kiadó: Book Dreams
Oldalszám: 30
Értékelése a Molyon: Az alacsony olvasottság miatt még nincs %-os értékelés.

A megjelenés után ITT tudod majd letölteni a novellát.

Köszönöm az írónőnek, hogy még megjelenés előtt olvashattam a novellát. :) 

“Nem kötött össze minket a vér, de mégis egybefonódtak a gyökereink, és erősen kapaszkodtak egymásba.”

Az Inferno-ból és A rezervátum titkából megismert szereplők története A rezervátum titka után három évvel.

"A család nem csak attól család, mert összeköti őket a vér. Az élet magától hozza ezeket a kötelékeket, embereket, akikkel olyan viszonyt alakítunk ki, mintha ezer éve ismertük volna egymást, egyszóval befogadjuk őt magunk közé."

Értékelésem:
Aki kedveli Ruby Saw Álomfogó sorozatát, annak ajándék ez a kis novella, mely egy családi vacsoráról mesél, ahol az összes szívünknek kedves szereplő jelen van. Az esemény a Rezervátum titka után játszódik, s azért is mondom, hogy egy család vesz részt rajta, mivel a szereplők kapcsolatának meghittsége simán belefér ebbe a kategóriába. Van ugyanis az a család, amibe beleszületsz, és van az, amit te választasz magadnak.

Nem történik semmi nagy esemény ezen a pár oldalon, de a néhány kedves jelenet megmelengeti az ember szívét, lezárásul szolgál a sokat látott szereplők számára, elhozza a végső megnyugvást, hogy az életük most már békességben fog tovább haladni a maga útján. Ha az Álomfogó sorozat egy film lenne, ez a novella lenne az utolsó pár képkocka, ahol mindenki, aki egyben kikerült a megpróbáltatások alól, boldogan mosolyog. A Vacsora kilenc főre ezért is egy jóleső simogatással ér fel a lélek számára, mely hozzájárul a szereplők könnyebb elengedéséhez.

Ha tervezed olvasni, vagy már olvastad is az előzményeket, semmiképp ne hagyd ki ezt a novellát sem. Egyetlen dolgon lepődtem meg, amikor a végére értem: azon, hogy mennyire rövidre sikeredett, de ez is csak az mutatja, hogy nem csak a szereplők fogadták egymást a szívükbe, hanem én is őket.

Értékelés: 5/5

Olvasd el a sorozat további részeinek értékelését itt. 

Ha tetszett a bejegyzés: iratkozz fel, kövess Facebookon,  Molyon vagy Instagramon. :) 

Megjegyzések